Yoğun sis kazaya neden oldu! İki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Isparta Gündem haberleri Trafik kazası
Yoğun sis kazaya neden oldu! İki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

 Isparta’da yoğun sis sebebiyle iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Isparta-Afyonkarahisar kara yolu Gönen ilçesi İğdecik köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.O.T. (23) hakimiyetindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile Cemal Soysal idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Meydana gelen feci kazada sürücü Cemal Soysal ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hamdi Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Ö.O.T. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan A.A. (43) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Cemal Soysal ile Hamdi Özdemir'in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, bölgede yoğun sisin etkili olduğu ve görüş mesafesinin düştüğü belirtilirken, ekipler tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

VİRAJI ALAMAYAN TIRDAN DÜŞEN DEMİR PROFİLLER YOLA SAVRULDU, TRAFİK DURDU

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde virajı alamayan tırda yüklü demir profiller yola savruldu.

Kaza, Kandıra Yolu Caddesi D-100 kara yolu yan yol bağlantısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.K. idaresindeki 34 DGD 881 plakalı Mercedes marka tır virajı alamadı. O esnada aracın üstünde bulunan demir profiller yola savruldu. Yola savrulan demir profiller, seyir halinde olan araca çarparak kaza yapmasına sebep olurken, herhangi yaralanma yaşanmadı. Yola saçılan demir profiller sebebiyle trafik kapanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve çekici sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, demir profiller yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.

Yoğun sis kazaya neden oldu! İki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 2

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA