Yıldız Sarayı’nın ziyaret günü değişti

İHA
Gündem haberleri

Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı Yıldız Sarayı’nın ziyaret günleri yeniden düzenlendi. Tarihinde ilk kez kapılarını halka açtığı 19 Temmuz tarihinden bu yana binlerce ziyaretçi ağırlayan Yıldız Sarayı'nın artık pazartesi günü açık, çarşamba günü ise ziyarete kapalı olacağı kaydedildi.

Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlı Yıldız Sarayı, 19 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törenle kapılarını ziyaretçilere açmıştı. İlk etapta pazartesi günleri kapalı olan Yıldız Sarayı'na ziyaret günlerinde yeni düzenlemeye gidildi.

Yıldız Sarayı'nın artık pazartesi günü açık, çarşamba günü ise ziyarete kapalı olacağı öğrenildi. Müze-saray olarak hizmet vermeye başladığı gün 'şehrin en çok ziyaret edilenleri' arasındaki yerini alan Yıldız Sarayı, haftada bir gün sadece çarşambaları ziyarete kapalı kalacak.

Etkileyici mimarisi ve geçmişiyle yerli ve yabancı turistlere unutulmaz anlar yaşatan Yıldız Sarayı, çarşamba hariç haftanın her günü 09.00-17.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.