Yer: Sivas! Saldırgan kafeye kurşun yağdırdı...

Kastamonu Sivas Gündem haberleri
Yer: Sivas! Saldırgan kafeye kurşun yağdırdı...

Sivas'ta kimliği henüz tespit edilemeyen bir saldırgan bir kafeye kurşun yağdırdı.

Sivas'ta henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bir kafeye kurşun yağrıdırıldı. 

Sivas’ta bir kafe kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kurşunlandı. Kafeye 4 kurşun isabet ederken, olayda yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi kafeler sokağında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından kafe kurşunların hedefi oldu. Vatandaşlarında bulunduğu kafeye 4 kurşun isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayda yaya olarak gelen şüpheli şahıs hızlı olay yerinden uzaklaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekipler kafe etrafında güvenlik önlemi alırken saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

KASTAMONU'DA  KAFEDE BIÇAKLI KAVGA: 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Kastamonu'da ise bir apartman sakinleri arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı olayda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Zanlılar polis ekiplerince gözaltına alındı, kavgaya karışa apartman sakinlerinin tamamı ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Bıçakların ve silahların konuştuğu kavgada yaralananlar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralının hastane ulaştırılır ulaştırılmaz ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Kastamonu'da bir apartmanda yaşayan sakinler kafede buluşarak toplantı yaptı. Apartman toplantısında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada kan aktı. Olayda 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Aidat meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada yaralananlardan 1'inin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi. 

 

Kaynak: İHA

sivas Gündem haberleri silahlı saldırı asayiş