Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

İSTANBUL / DHA
İstanbul Trafik kazası Mısır
Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

Son dakika haberi... Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karıştığı iddia edilen oğlu T.C. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Eyüpsultan’da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. isimli sürücü, yazar olan annesi Eylem Tok’la birlikte Mısır’a kaçtı. Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, 1 Mart'ta saat 23.50 sıralarında Eyüpsultan ilçesi sınırları içerisinde 18 yaşından küçük araç sürücüsü T.C'nin 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında park edilen ATV tipi 3 araca çarpması sonucu bir kişinin öldüğü, birden fazla kişinin de yaralandığı hatırlatıldı. Açıklamaya şöyle devam edildi:

"Kazadan hemen sonra adli kolluk görevlileri olay yerine intikal etmeden, T.C'nin annesinin olay yerine gelerek T.C'yi kaçırdığı anlaşılmıştır. Olay yerine intikal eden adli kolluk görevlileri tarafından kazaya sebebiyet veren araç sürücüsünün tespiti amacıyla ivedi şekilde soruşturma işlemlerine başlanmıştır. Kazaya karışan aracın şirket adına kayıtlı olması nedeniyle aracı kullanan şahıs ve adres bilgileri tespit edildikten sonra yapılan araştırmada, T.C. ile annesi Eylem Tok'un 2 Mart'ta saat 03.50 sıralarında İstanbul Havalimanı'ndan Mısır ülkesine çıkış yaptıkları tespit edilmiştir. Aynı gün 2 Mart'ta T.C. hakkında 'bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek' suçundan, şüpheli Eylem Tok hakkında 'suçluyu kayırma' suçundan yakalama kararı çıkartılmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle titiz şekilde devam etmektedir."