Yavru kedilerin kabusu oldu: Sitedeki kedileri tekme tokat yumrukladı

Gündem haberleri küçükçekmece Hayvana Yönelik Şiddet

2019 yılında sitedeki bütün kedileri zehirleyen Aytuğ Koyuncu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bu sefer de bahçede ve asansörde gördüğü bütün kedilere dakikalarca işkence etti. Koyuncu'nun yavru kedilere tekme attığı o anlar yürekleri sızlattı.

Ortaya çıkan yeni işkence görüntülerinde, binanın dış kapısından içeri giren Aytuğ Koyuncu girişteki kediyi gördü. Önce dış kapıyı kapatarak kedinin kaçmasını engelleyen Koyuncu, kediyi uzun bir süre tekme ve yumruklarla darbettikten sonra binanın dış kapısını araladı. Kedi kapı arasından kaçtı.

Bu sırada binaya giren başka bir kişiye kapıyı tutan Aytuğ Koyuncu hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anları sitede bulunan güvenlik kamerası kaydetti. Aytuğ Koyuncu’nun farklı tarihlerde site bahçesinde yürürken önüne gelen kedilere tekme attığı görüntülerde kameralara yansıdı.

Komşularını da bıçakla tehdit etmiş!

2019 yılında da bir sitede kedilere baktığı için Sevgi Yılmaz'ın, Aytuğ Koyuncu tarafından bıçakla tehdit ve hakaret edildiği iddiasına ilişkin şikayette bulunmuştu. Koyuncu şikayet üzerine gözaltına alınmıştı. Açılan davada mahkeme, sanığa “Hakaret" suçundan bin 740 lira para cezası verirken, “Silahla tehdit" suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetmişti.

 

Kaynak: DHA

küçükçekmece Aytuğ Koyuncu kedilere şiddet sitede kedileri yumrukladı hayvana yönelik şiddet asansörde kediye şiddet