Yaşlı çiftin can verdiği kazada acı detay

İHA
Gündem haberleri Trafik kazası Sakarya
Yaşlı çiftin can verdiği kazada acı detay

Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşlı çift hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin acı bir detay ortaya çıktı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde kazada hayatını kaybeden karı kocayla ilgili acı bir detay ortaya çıktı. Hayatını kaybeden çiftin kız isteme merasiminden döndükleri esnada kazaya karıştıkları öğrenildi. Son yolculuklarına uğurlanan yaşlı çift, yan yana toprağa verildi.

Kaza, dün gece saatlerinde Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Hayrettin Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakarya istikametinde ilerlemekte olan ve yol yapımı sebebi ile araç kuyruğunun oluştuğu bölgede Salim Kaba (75) idaresindeki otomobil, önündeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil de önünde bulunan araca çarptı. LPG'li olduğu öğrenilen otomobil alev topuna döndü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Feci kazada Saadet Kaba (73) yanan otomobilde, eşi Salim Kaba ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KARI-KOCA YAN YANA DEFNEDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden yaşlı çift, Pamukova Elperek Mahallesi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merkez Yukarı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Öte yandan, kazaya ilişkin acı bir detay ortaya çıktı. Dört çocuk sahibi olan çiftin Salim Kaba'nın yeğenine kız isteme merasimi için Konya'ya gittikleri ve dönüşte kazaya karıştıkları öğrenildi.