Yasak aşk yaşadığı adamı öldürdü, cesedin başında polisi bekledi

Şanlıurfa Gündem haberleri

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 3 çocuk annesi Fatma Y., yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir'i sokak ortasında av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Kadın cesedin başına oturup polisin gelmesini beklerken, olay anı ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde Suruç ilçesine bağlı Mizaryolu Mahallesi'nde 3 çocuk annesi Fatma Y., iddiaya göre yaklaşık bir hafta önce evden ayrılarak, yasak aşk yaşadığı ileri sürülen Ferhat Demir ile Şanlıurfa merkezde buluştu.

Fatma Y. ile Ferhat Demir, birkaç gün birlikte yaşarken, aralarında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Suruç ilçesine dönen Fatma Y., babasının evine sığınarak, Ferhat Demir'i arayıp, buluşmak istediğini söyledi. Suruç ilçesinde bir araya gelen Demir ile Fatma Y. arasında yeniden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Fatma Y., yanında getirdiği av tüfeği ile Ferhat Demir’e ateş açtı. Ferhat Demir olay yerinde hayatını kaybederken, Fatma Y. ise cesedin başında polisin gelmesini bekledi.

Yasak aşk yaşadığı adamı öldürdü, cesedin başında polisi bekledi - Resim : 1

Olay anı da çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri Fatma Y.'yi gözaltına alırken, Ferhat Demir'in cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Şanlıurfa Suruç ilçesi yasak aşk