Yaralı olarak hastaneye kaldırılan taksicinin gasp yalanı ortaya çıktı!

Denizli
Yaralı olarak hastaneye kaldırılan taksicinin gasp yalanı ortaya çıktı!

Denizli'de darbedilmiş olarak bulunan ve hastanede tedavi altına alınan taksi şoförü, polisin dikkati sonucu ifadesini değiştirip kendi kendini yaraladığını söyledi. Taksi şoförü, ifadesinde, sevgilisinden bebeği olduğunu ve parayı onların harcaması için verdiğini itiraf etti.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Badem Sokak'ta park halindeki 20 T 0294 plakalı taksinin içinde darp sonucu başından yaralanmış olarak bulunan şoför Burak Yalgan, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra emniyete çağrıldı.

ÇELİŞKİLİ İFADESİ POLİSİ ŞÜPHELENDİRDİ

İlk ifadesinde sabah saatlerinde taksisine aldığı üç kişinin kendisini darbettiğini ve yaklaşık 1000 lirasını gasbedip kaçtıklarını bildiren Yalgan'ın çelişkili yanıtlar verdiğini fark eden polis, Yalgan'ın taksiyle geçtiği güzergahlardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

İTİRAF ETTİ

Alınan bilgeye göre Yalgan, ilk ifadesinin doğru olmadığını belirterek başını sert bir cisimle yaraladığını, parayı da bebeği olan kız arkadaşına harcaması için verdiğini itiraf etti.

HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Yalgın hakkında, suç uydurarak kamu görevlilerini oyalamaktan işlem yapıldığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Taksinin sahibi Vedat Tiryaki, taksisinde şoför olarak çalışan Yalgın'ın durağa dönmemesinden şüphelenip durumu polis ekiplerine bildirmiş, taksi takip sisteminden yeri belirlenen taksi, Merkezefendi ilçesindeki Badem Sokak'ta park halinde bulunmuştu. Başından yaralanmış olarak bulunan şoför Yalgan, sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Kaynak: AA

Denizli gasp taksi para 3. Sayfa son dakika