Vefat eden çalışma arkadaşımız Kaan'ın organları başka hayatlara umut olacak

Vefat eden çalışma arkadaşımız Kaan'ın organları başka hayatlara umut olacak

Meslektaşımız, çalışma arkadaşımız Ufuk Kaan Altın'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Beyin ölümü gerçekleşen Kaan'ın organları belki de sönmek üzere olan birçok hayata can verecek.

Değerli çalışma arkadaşımız Ufuk Kaan Altın'ın 15 Ekim 2020 sabahı geçirdiği beyin kanaması sonrasında tedavi altına alındığı Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisini büyük bir üzüntüyle almış bulunuyoruz.

Sevgili Kaan'ın da isteyeceği gibi ve ailesinin onayıyla Kaan'ın kalbi, şu anda başka hayatlara umut olmak için organ bağışı amacıyla yaşam destek ünitesine bağlı olarak atmaya devam ediyor.

Beyin ölümü gerçekleşen mesai arkadaşımız sevgili Ufuk Kaan Altın, bağışladığı organlarıyla belki de sönmek üzere olan birçok hayata can verecek. 

Çalışma arkadaşları olarak çok sevdiğimiz Kaan'ı bir daha göremeyecek olmanın üzüntüsüyle başta ailesine, 8 gün boyunca tedavi çabalarını anbean takip eden arkadaşları ile sevdiklerine ve Haber Global ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Organ nakli sürecinin tamamlanmasının ardından Ufuk Kaan Altın'ın cenaze işlemlerine ilişkin detaylar belli olacak ve ayrıca duyurulacaktır.

Vefat eden çalışma arkadaşımız Kaan'ın organları başka hayatlara umut olacak - Resim : 1

KENDİ KALEMİNDEN UFUK KAAN ALTIN KİMDİ?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Henüz okulu tamamlamadan 1997 yılından itibaren aralarında Kent TV, CNN Türk ve NTV'nin de olduğu haber kanallarında dış haberler servislerinde editör, şef editör ve akşam sorumlusu olarak çalıştı. Milliyet gazetesinin günlük eki Cadde'yi 3 yıl yönetti. Yayıncılık yaptı, Episode Dergi, 221B ve Plak Mecmuası'nı çıkardı, kitaplar yayımladı. Yeme-içme üzerine gastronomi ve seyahat kitapları yazdı, programlar çekti. Dergilerde yazdı. Ağustos 2019'dan beri Haber Global sitesinde kültür-sanat editörü olarak çalışıyordu.

Vefat eden çalışma arkadaşımız Kaan'ın organları başka hayatlara umut olacak - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Ufuk Kaan Altın