Üzerine ağda bantları yapıştırılarak işkence edilen kedinin son hali yürekleri burktu

Gündem haberleri Viral videolar

Vicdan yoksunu şahıslar tarafından ağda bantları ile işkence edilen kedinin görüntüleri, dün öğle saatlerinde sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gündem olan görüntüler üzerine ekipler harekete geçti. İşte zavallı kedinin son hali...

Üzerine ağda bantları yapıştırılmış görüntüsüyle sosyal medyada paylaşılan minik kedinin son hali yürekleri burktu.

KEDİNİN SON HALİ YÜREKLERİ BURKTU

Üsküdar Belediyesi ekiplerince bulunarak Minik Dostlar Kliniğinde tedavi altına alındığı bildirilen kedinin, Üsküdar'ın Burhaniye ilçesinde bulunduğu söylendi.

Üsküdar Belediyesi ekiplerinin harekete geçmesi sonucu talihsiz kedi, Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün Minik Dostlar Kliniğine getirildi.

Öncelikle üzerindeki ağda bantlarından kurtarılan kedi, tedaviye alındı. Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ömür Uzunali, talihsiz kedinin son hali için "Ağda bantlarıyla kedinin üzerine işkencevari bir operasyon yapmış birileri." şeklinde ifade etti.

Kedinin olduğu yerin tespit edilmesine ilişkinde, "Kedinin bu halini gördükten sonra başkanımızın talimatıyla araştırmaya başladık. Binlerce tweet atılmıştı. Bu binlerce tweetin içerisini taradık ve bir tanesinde bir sokak isminin geçtiğini gördük. Burhaniye Mahallesi'ndeki sokak ismini görünce, ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik ve Nuri Bey Sokak civarında üç sokak ileri, üç sokak geri olacak şekilde geniş bir alanda aramaya başladık. Ekiplerimiz akşam üzeri kedinin bulunduğu bölgeyi tespit etti. Daha sonra gidip arkadaşlarımız kediyi sakin bir şekilde bulunduğu yerden alıp kliniğimize getirdi." açıklamasını yaptı.

AĞDA BANTLARI İLE İŞKENCE YAPILAN KEDİNİN SAĞLIK DURUMU

Veteriner hekim Uzunali, kedinin sağlık durumuna ilişkin de,

"Gerekli tedavisi, ilk bakımı yapıldı. Vitaminleri verildi. Kedinin gözünde bir sıkıntı var. Asıl sıkıntılardan bir tanesi o. Göz tedavisine başladı arkadaşlar. Sahiplenmek için müracaat edenler oldu. Kedimiz inşallah yeni yuvasında sağlıklı şekilde hayatına devam edecek. Şu anda Üsküdar Belediyesinin Minik Dostlar Kliniğinde, şefkatli ellerde tedavisine devam ediliyor." dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de kedi ile ilgilenildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Üzerine ağda bantları yapıştırılarak işkence edilen kedinin son hali yürekleri burktu - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

kedi kedi videoları kediye işkence hilmi türkmen üsküdar