Uşak'ta husumetli akrabaların kavgasında kan aktı!

Uşak Gündem haberleri
Uşak'ta husumetli akrabaların kavgasında kan aktı!

Uşak'ta aralarında akrabalık olduğu öğrenilen husumetli iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi de çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Uşak’ta aralarında akrabalık bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi. Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgilere göre, akraba oldukları öğrenilen 2 grup gece geç saatlerde Uşak’ta merkeze bağlı Ortaköy meydanında karşılaştı. Gruplar arasında çıkan kavganın ardından silahlar çekildi. Silahlı kavgada Ertuğrul Topbay (49) silahla vurularak ağır yaralandı. İhbarlar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Topbay’ı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Şahıs, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaya ilişkin kavgaya karıştığı tespit edilen 4 kişi de jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Ayrıca jandarma ekipleri düzenledikleri çalışmada olaya karıştığını tespit ettiği 3 şüpheli şahsı da gözaltına aldı. Gözaltındaki şahıslardan 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 3 kişi de adliyeye sevk edildi.

Şüpheli şahıslardan Ömer Topbay tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 kişi de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Kaynak: İHA

Uşak silahlı kavga gözaltı