Uşak'ta 79 yaşındaki adam, husumetlisini başından vurarak öldürdü

Uşak

Uşak'ta yaşlı bir adam aralarında husumet olduğu öğrenilen bir kişiyi başından vurarak öldürdü. Yaşlı adam, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Uşak merkezde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne bağlı 4. Seher Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, H.Ç. (76), camiden çıkıp evine yürüdüğü sırada, önceden de husumetli oldukları öğrenilen yan komşusu K.İ. (79) tarafından silahlı saldırıya uğradı.

İddiaya göre; evinin bahçesinde sandalye de oturduğu sırada H.Ç.’yi gören K.İ., belinde bulunan tabanca ile 2 el ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarları sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından yaralanan H.Ç., sağlık ekiplerince Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken olay yerinde bulunan K.İ. ise Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan K.İ. ise emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Kaynak: İHA

Uşak Uşak haberleri Uşak son dakika haberleri yaşlı adam