Ünlü rapçi 'Beta'nın şüpheli ölümü! Lüks rezidansın 8. katından düşerek öldü

“Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, bu sabah İstanbul Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Kız arkadaşının olayla ilgili verdiği ilk ifadesi ise kan dondurdu.

 İstanbul Kağıthane'de evinin balkonundan düşen rap şarkıcısı Berk Bayındır yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Telsizler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'ndeki bir rezidansın 8. katında oturan Berk Bayındır, henüz belirlenemeyen nedenle evinin balkonundan düştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bayındır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemenin ardından Bayındır'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KIZ ARKADAŞI: "EN SON DÜŞERKEN GÖRDÜM"

Olay sırasında Berk Bayındır ile aynı dairede kalan kız arkadaşı Simla E. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Simla E., 3-4 gündür birlikte kaldıklarını söyleyerek Berk Bayındır'ın sabah uyandıklarında olağan dışı hareketlerde bulunduğunu, balkona çıktığını söyledi. Kısa süre sonra Berk Bayındır'ın balkon demirlerinden sarkarken gördüğünü söyleyen Simla E., arkasından koştuğunu ancak, düşerken gördüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"BAĞIRARAK AŞAĞI DÜŞTÜ"

Mahalle esnafı Hasan Bayram, bir ses duyduklarını ve dışarıya çıktıklarını belirterek "Bir adam bağırarak aşağıya düşüyordu. Pat diye bir ses geldi, adam yerde yatıyordu" dedi.

Berk Bayındır'ın geçtiğimiz yıl ağustos ayında trafik kazası geçirdiği ve bir süre hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

“OĞLUMUN GELECEK KAYGILARI VARDI”

Oğlunun ölüm haberini alınca olay yerine koşan acılı baba Nezih Bayındır ise, “Oğlum Berk Bayındır “ Beta” olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu şekilde. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün önce yanına gelmişti. Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi" dedi.

BETA BERK BAYINDIR KİMDİR?

Beta (Berk Bayındır) 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda müzik ve oyunculukla ilgilenmeye başladı. Müzik dünyasına 2004 senesinde A2Bt adlı albüm ile giriş yapan Berk Bayındır, 2. albümünü ise 2005 yılında Cümle Alem’den 250,’Çürük Yarınlar ismiyle müzik severlere sundu. 

2006 senesinde Batuğ ile birlikte Antisistem isimli grubu kurdu, Manik Depresif isimli albümü hazırladı, aynı yıl gruba Deniz Gürzumar dahil oldu ve Sistem Yalakaları isimli albümü çıkardı. 2007’de Olympos Production bünyesine dahil olarak Hesap Mı? ve Deşifre isimli albümlere imzasını attı.

İnternet dünyasında ise 2006 yılında sevenleri ile buluşan Beta,  2008’de Pişti albümü ile asıl çıkışını gerçekleştirdi. Ardından Beton, Dokuz, Bu İşte Bir Terslik Var albümlerini müzik severlerle buluşturdu.

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Beta Bayındır, Krem ve Paramparça dizilerinde rol almış, 2010 senesinde Fox Tv ekranlarında Osmantan Erkır TV programında yaratmış olduğu karakterler ile skeçler hazırlamıştı.

Kaynak: İHA

Ünlü rapçi beta Berk Bayındır İstanbul kağıthane