Ünlü oyuncu otomobili çalıp kaçmaya çalışan hırsızı yakalayıp böyle bağladı!

İHA
Magazin Haberleri Hırsızlık gasp haberleri

Şişli’de ilginç anlar! Ünlü oyuncu “Rambo Berk” hırsızı kıskıvrak yakalayıp işte böyle bağladı.

Şişli’de Rus bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs, kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Şahıs bir sokağın çıkışında kıstırıldı ve kadına bıçak çekince ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, "Rambo Berk" olarak tanınan isim, hemen müdahale etti.

Hırsızın ellerini bağlayan Ferhat Yılmaz, ona hayatının dersini verdikten sonra polise teslim etti. Görüntüler ise anlar ise kameralara yansıdı.

"RAMBO BERK"İN HIRSIZI ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİ ANLAR

Efsane Yılan Hikayesi dizisinde “Rambo Berk” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, aracın yolcu kapısını açarak şahsın müdahale etti. Dakikalarca süren mücadele sonrasında şahıs, çevredeki vatandaşların da yardımıyla aşağıya indirilerek etkisiz hale getirildi. Yüzüstü yere yatırılan şahsın boynunu bir vatandaş tutarken, elleri de kaçmasın diye de bağladı. Ardından da polis ekiplerine ihbarda bulunuldu.

"YAKIŞIYOR MU PAŞAM"

Hırsız yerde bekletildiği esnada oyuncu Ferhat Yılmaz, şahsa adeta hayat dersi verdi. Şahsa “yakışıyor mu sana paşam” diyen Yılmaz ardından onu olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.  Yaşananlar ise hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Kadın ise arabayı firmaya teslim edip eşiyle kafeteryada bir çay içtikten sonra olay yerinden ayrıldı. Gözaltına alınan şahıs ise ifadesi alınmak ve adli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.