Ümit Özdağ: Türkiye'nin tek çıkış yolu Ata İttifakı

Ümit Özdağ Zafer Partisi
Ümit Özdağ: Türkiye'nin tek çıkış yolu Ata İttifakı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Mersin İl Başkanlığını ziyaretinde yeni üyelere rozet taktı. Özdağ, buradaki konuşmasında, Türkiye'nin önündeki tek çıkış yolunun Ata İttifakı ve Zafer Partisi olduğunu söyledi.

"Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanı, Zafer Partisi'nin de Meclis'teki en güçlü grup olması bizim mücadelemizin bu seçimdeki temel hedefidir." diyen Özdağ, şunları kaydetti:

"Çünkü 'Ne mutlu Türk'üm' diyebilen, HÜDA PAR ile HDP arasına sıkışmayan tek ittifak Ata İttifakı'dır, Zafer Partisi geleneğidir. Bu ittifakta ve Zafer Partisi'nde, Atatürk'ün 6 oku da Türkeş'in 9 ışığı da temsil edilmektedir. Bizim dışımızda da hiçbir yerde temsil edilmiyor zaten."

Özdağ, Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliğini siyasette tekrar hâkim güç ve politika haline getirmenin mücadelesini verdiklerini ifade etti.

Programın ardından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda esnafı gezen Özdağ, Yenişehir ilçesindeki bir alışveriş merkezinde vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Tarsus ilçesine geçen Özdağ, girdiği işletmelerde çalışanlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"KORUMA VERİLMESİ REDDEDİLDİ"

Öte yandan DHA'nın haberine göre ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Adana'daki programında kendisine Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından koruma ekibi verilmesinin reddedildiğini belirterek, "Belime silahımı takar kendimi korurum" dedi.

Akşam saatlerinde Adana'ya partisinin yarın için düzenlediği programlara katılmak üzere gelecek olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Özdağ, Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından kendisine koruma ekibi verilmesinin reddedildiğini kaydetti. Özdağ, "Bu akşam Adana’da olacağım. Adana Emniyet Müdürlüğü bana koruma ekibi vermeyi reddetmiş. Adana Emniyet müdürüne iletilmek üzere yazıyorum. Belime silahımı takar kendimi korurum. Bundan sonra ekip yollasan da istemiyorum. Beni koruyacak binlerce Adanalı var" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: AA

Ümit Özdağ zafer partisi Ata İttifakı 2023 seçimleri 14 Mayıs seçimleri