Ümit Özdağ: Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir, Zafer Partisi’ni temsil etmemektedir

son dakika Zafer Partisi Sinan Oğan Ümit Özdağ 2023 Seçimleri Gündem haberleri
Ümit Özdağ: Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir, Zafer Partisi’ni temsil etmemektedir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'ın kararının Zafer Partisi’ni temsil etmediği ve bağlamadığını duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın Erdoğan'a desteğini duyurmasının ardından bir açıklama yaptı.

Özdağ, Oğan'ın kararının Zafer Partisi’ni temsil etmediği ve bağlamadığını söyledi.

Zafer Partisi lideri Özdağ'ın açıklaması şöyle:

"Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır."

Özdağ, AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş ile görüşmüştü

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş görüşmüş ve görüşmenin ardından şu açıklamaları yapmıştı:

Sayın başkanvekiline ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Türkiye'nin güvenliği başta olmak üzere görüş alışverişinde bulunduk. Terör örgütlerinin faaliyetleri ve alınması gereken politikayı değerlendirdik. Sığınmacı ve kaçaklar meselesi konusunda Zafer Partisi'nin çözüm önerilerini dile getirdik. Faydalı bir görüşme oldu. Arkadaşlarımızla bir değerlendirme gerçekleştireceğiz. Numan Bey de bazı değerlendirmeler yapacak

Yurt dışında Türkçe bilmeyen vatandaşın oy kullanması

Türkçe bilmeyen kişilerin yurt dışında ol kullandığını gördük. Bunun demokratik olmadığını düşünüyoruz. Ben de videoyu gördüm ve paylaştım. Hakikaten Türkçe bilmeyen hiçbir şey bilmeyen insanların seçmen olduğunu biliyoruz. Afganistan'da doğmuş, Abu Dabi'de yaşıyor ve oy kullanıyor. Vatandaşlık verilen herkes 10 yıl geçmeden, Türkçe'yi öğrenemeden oy kullanamasın.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 2023 seçimleri Cumhur ittifakı Millet İttifakı ikinci tur Sinan Oğan