TVF Ulusal Hakemleri Nimet Akbulut ve Mustafa Boy depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Depremi Voleybol
TVF Ulusal Hakemleri Nimet Akbulut ve Mustafa Boy depremde hayatını kaybetti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Hatay Bölgesi Ulusal Hakemi Nimet Akbulut ve Adıyaman bölgesi ulusal hakemi Mustafa Boy'un Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde vefat ettiğini bildirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, "Hatay Bölgesi Ulusal Hakemi'miz Nimet Akbulut'un eşi ve çocuklarıyla yaşadığımız deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

TVF Adıyaman bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Boy, depremde vefat etti

TVF'den yapılan açıklamada, Mustafa Boy'un ağabeyi, kardeşi ve yengesiyle birlikte deprem felaketinde hayatını kaybettikleri duyuruldu.

Ayrıca açıklamada, voleybol antrenörü Feyzullah Köylü ve eşinin Adıyaman'da, Adıyaman bölgesi il hakemi Gülşah Boy'un da depremde hayatını kaybettiği açıklandı.

Açıklamada, "Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Kahramanmaraş Bölgesi Aday Hakemi Sevgi Cihangir'in de yaşanan felakette hayatını kaybettiği aktarılırken, TVF tarafından başsağlığı mesajı yayımlandı.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu deprem