Tuzla’da takside çocuğunu bırakan kadın geri dönmeyince taksici ne yapacağını şaşırdı

Gündem haberleri Tuzla pendik

Pendik’ten Tuzla’ya gitmek üzere 3 yaşlarındaki çocuğuyla beraber taksiye binen kadın, nakit parası olmadığını söyleyip kartını almak üzere site içerisindeki evine gitti. Evine giderken çocuğunu ve çantasını takside bırakan kadın, yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen dönmeyince taksici şaşırdı.

Pendik’ten Tuzla’ya gitmek üzere 3 yaşlarındaki çocuğuyla beraber taksiye binen kadın, nakit parası olmadığını söyleyip kartını almak üzere site içerisindeki evine gitti. Evine giderken çocuğunu ve çantasını takside bırakan kadın, yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen dönmeyince taksici Yaşar Düşmez ne yapacağını şaşırdı.

'GÖTÜR EVDE BESLE, BEDAVADAN ÇOCUK'

Taksicilerin kullandığı telsizden “Kadın çocuğunu arabada bıraktı. 40, 45 dakikadır gelmiyor ne yapayım çocuğu” diyerek yardım isteyen taksiciye diğer taksicilerin “Götür evde besle, bedavadan çocuk”, “Olağanüstü bir durum. Bu konuda kararsızım ağabey” gibi cevaplar vermesi ilginç ve renkli anlar ortaya çıkardı.

ANNESİ ASANSÖRDE MAHSUR KALMIŞ

Taksicinin çocukla beraber durağa gitmesi sonrası taksicilerden Murat Acar, bir süre sonra çocuğun annesine ulaştı. Acar, kadına çocuğun taksi durağında olduğunu ve gelip alabileceğini söyledi. Durağa ağlayarak gelen kadın, kartını almak için evine gittiği sırada binanın asansöründe mahsur kaldığını, bu sebepten dolayı taksiye dönemediğini söyledi. Çocuğuna kavuşan kadın, ödemesini de yaptıktan sonra çocuğunu ve çantasını alıp duraktakilere teşekkür ederek duraktan ayrıldı.

 

Kaynak: İHA

taksici Pendik Tuzla Gündem haberleri