Tüyleri diken diken eden anlar! Eve girdi, uyuyan kadını seyretti, sonra da...

Dünya haberleri Viral videolar

Bir evde yaşanan garip olay, görenleri dehşete düşürdü. Eve giren yabancı bir adam, uyuyan bir kadını izledi ve o uyurken kadının ayakkabılarını düzenledi. Yabancı adam evden sadece iki şey aldı: Bir çift çorap, bir de...

Tüyleri diken diken eden olay ABD’nin Iowa eyaletindeki bir evde yaşandı. Güvenlik kamerasının çektiği video, bir kadının dairesinin içinde dolaşan yabancı bir adamı yakaladı.

Ürkütücü davetsiz misafir 1 Nisan’da eve girdi. Evin içerisinde uyuyan kadını seyretti, kadının ayakkabılarını bir araya topladı ve ayrılmadan yaptığı şey görenleri şaşkına çevirdi.

Evde yaşayan kadın ise olayı “ürpertici” olarak nitelendirdi ve adamın girdiğini duymadığını çünkü televizyon açıkken uyuduğunu ve “görünüşe göre” kapının kilitli olmadığını söyledi.

23 yaşındaki Dan Abimana olarak tanımlanan zanlı, mülke izinsiz girmekle suçlandı, polis ise suç işleme kastı bulunmadığı için hiçbir hırsızlık suçlamasının yapılmadığını açıkladı.

Çünkü adam evden ayrılmadan önce bir çift çorap giydi. Adam evden bir de içki aldı.

Sözcü'nün aktardığı habere göre; ismini vermeyen kadın, “Süper sessizdi. Adam, çocukların odasına bile gitmiş. Bir noktada, dizime çarptı ve beni uyandırdı. Şaşırdım ve ona kim olduğunu sordum.”

“O da bana ‘Dün gece seni bırakan adamım’ dedi. O noktada, onun yabancı olduğunu ve çocukların arkadaşı falan olmadığını biliyordum. Daha sonra ben çocuklarım için korkup bağırmaya başlarken adam çorapları kapıp dışarı çıktı.” dedi.

Polis ise adamın kastı olduğunu düşünmediğini, içkili olduğu için evleri karıştırmış olabileceğini öne sürdü.
Tüyleri diken diken eden anlar! Eve girdi, uyuyan kadını seyretti, sonra da... - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

tüyleri diken diken eden anlar ev kadın viral videolar