TÜSİAD'dan siyasi parti ziyaretleri

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki heyet, Ankara’da siyasi parti liderlerini ziyaret etti.

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki heyet, Ankara’da AK Parti, İYİ Parti, HDP, Gelecek, SAADET ve DEVA Partisi liderlerini ziyaret etti.

Bu ziyaretler sırasında ekonomik kriz başta olmak üzere bölgesel meseleler ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

TÜSİAD 5 PARTİ İLE GÖRÜŞTÜ

TÜSİAD heyeti, ilk olarak AK Parti’ye ziyarette bulundu. Parti genel merkezinde yapılan görüşmede heyet, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile ekonomik meseleler üzerine fikir alışverişi yaptı.

Daha sonra İYİ Parti’nin Ankara’daki genel merkezinde Meral Akşener ile görüşen TÜSİAD heyetini, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu heyet karşıladı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar tarafından da parti genel merkezinde karşılandı. Görüşmede Sancar’ın yanı sıra Parti Sözcüsü Ebru Günay, Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, HDP MYK üyesi Sultan Özcan, milletvekilleri Dilan Dirayet Taşdemir, Garo Paylan ve Erol Katırcıoğlu da yer aldı.

TÜSİAD, siyasi parti ziyaretleri kapsamında Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ı, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nu da parti genel merkezlerinde ziyaret etti. Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile de parti genel merkezinde bir araya geldi. TÜSİAD, Ankara’da siyasi partilerle temas programı kapsamında hazırladıkları politika metnini liderlere sundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ankara Ak Parti HDP DEVA CHP HDP iyi parti saadet partisi ziyaret