Togg'u oto yıkamacıda gören vatandaş, onu temizlemek için can attı: 'Yıkamak bize nasip oldu'

Togg Bolu Viral videolar Elektrikli Otomobil

Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'u gören vatandaşların sevinçli tepkileri ve söyledikleri her geçen gündem olmaya devam ediyor. Bu görüntülerde yer alan anlarda sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Çünkü Togg'u oto yıkamacı dükkanında görünce Togg'u kendisi yıkamak istedi.

Bolu'ya getirilen Togg'un oto yıkama dükkanında olduğunu gören vatandaş koşarak aracın yanına gitti. O anları kayda aldı.

Togg'u yıkamaya atlayan vatandaş, "Togg'un yıkandığını görünce hemen bende atladım yıkamaya. Neden atlıyoruz? Şimdi dalga geçenler oldu. ‘Sen yıkamacı mısın?’ dediler. Değilim ama ülkemin çocukları mühendisleri, araç yapmış sevinmeyeceğiz mi?" dedi.

'TOGG'U YIKAMAK BİZE NASİP OLDU'

Oto yıkama dükkanına Togg’un geldiğini ve yıkandığını gören Abdullah Aksoy ise orada çalışmamasına rağmen aracı yıkamak için yardım etti.

Aksoy, o anları cep telefonun kamerası ile kayda alarak, "Bolu'ya gelen ilk Togg’u yıkamak bize nasip oldu" dedi ve videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Aksoy’un videosu kısa süre içinde sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

GURURLANDI

O anları anlatan Abdullah Aksoy, "Togg'un yıkandığını görünce hemen bende atladım yıkamaya. Neden atlıyoruz? Şimdi dalga geçenler oldu. 'Sen yıkamacı mısın?' dediler. Değilim ama şimdi ülkemin çocukları mühendisleri, araç yapmış sevinmeyeceğiz mi? Ağlayalım mı? Bazılarına da ithafen söylüyorum, maket mi değil mi diye baktım. Gurur duyduk. Herkesten Allah razı olsun. Araba beklediğimizden daha kaliteli. Hissediliyor, sağlam ve kaliteli" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

TOGG elektrikli araçlar TOGG fiyat TOGG togg'u ilk kez inceledi Bolu oto yıkamacı