Togg'a ulaşma istekleri izdiham oluşturdu: ''Kanımız kaynıyor''

Bayburt Togg

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil Togg, Bayburt'a geldi, izdiham çıktı! Cumhuriyet Caddesi'nde Togg'u görmek isteyenler yoğun bir kalabalık oluşturdu.

Bayburt'a getirilen yerli ve milli otomobil Togg, izdihama neden oldu.

4 saat bekleyerek, uzun kuyruklar oluşturan Bayburtlu vatandaşlar meraklı gözlerle TOGG bekleyişini sürdürdüler. Togg, gelmeden meydanı terk etmeyeceğini söyleyen Bayburtlular, Recep Tayyip Erdoğan sloganları atarak beklemeye devam ettiler.

Togg'a ulaşma istekleri izdiham oluşturdu: ''Kanımız kaynıyor'' - Resim : 1

'KANIMIZ KAYNIYOR, GURURLUYUZ'

Yoğun kalabalıkta saatlerce TOGG'u görmek için bekleyen Murat Albayrak isimli vatandaş, otomobil gelene kadar bekleyeceğini belirterek,

"Kanımız kaynıyor, gururluyuz, mutluyuz, seviniyoruz çünkü ülkemizin ilk yerli otomobili. Bu daha başlangıç onu da belirteyim. Buradaki herkes TOGG'u bekliyor. Büyük bir zevkle, aşkla, heyecanla, mutlulukla, gururla TOGG'umuzu bekliyoruz. Rabbim bu mutluluğumuzu, bu birliğimizi daim eylesin. İnşallah hep birlikte daha diri, daha güçlü olacağız. Şimdilik dünyaya hükmetmeye TOGG ile başladık. Dünyaya hükmetmeye Bayburt Saat Kulesi Meydanı'ndan başladık diyebiliriz. Yaklaşık 1 buçuk saattir bekliyoruz, beklemeye devam edeceğiz, akşam da olsa bekleyeceğiz. TOGG'umuzu Bayburt sokaklarında göreceğiz inşallah" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

TOGG Bayburt Cumhuriyet caddesi