"TikTok" sevdası felaketle sonuçlandı: Üç çocuk, kırık cam şişesiyle başka bir çocuğu yaraladı

İstanbul TikTok Gündem haberleri
"TikTok" sevdası felaketle sonuçlandı: Üç çocuk, kırık cam şişesiyle başka bir çocuğu yaraladı

İstanbul Bayrampaşa'da TikTok videosu çekmek için sokakta oyun oynayan 14 yaşındaki çocuğu kırdıkları şişeyle kolundan yaralayan 8, 11 ve 10 yaşındaki 3 çocuk gözaltına alındı. Çocuklar, 13 yaşından küçük oldukları için ailelerine teslim edildi.

Bayrampaşa'da bir grup çocuk, "TikTok" videosu çekmek için arkadaşlarını yaraladı.

Olay, 1 Ağustos Pazartesi günü Kartaltepe Mahallesi'nde meydana geldi.

İddialara göre, 14 yaşındaki Mehmet Y., arkadaşlarıyla birlikte sokakta oyun oynuyordu. Bu esnada yanına gelen çocuklar, Mehmet Y.'ye yaşını, nerede yaşadığını sordu. Mehmet Y. bu soruları yanıtsız bırakınca çocuklardan biri belinden çıkardığı cam şişeyi kırarak Mehmet Y.'nin koluna sapladı. Daha sonra olay yerinden kaçan çocukların TikTok videosu çekmek için Mehmet Y.'yi yaraladığı iddia edildi. Kolundan yaralanan Mehmet Y., ameliyat olurken, ailesi ise çocuklardan şikayetçi oldu.

Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan araştırma sonucunda M.K.(8), A.A.(11) ve S.B.(10) isimli çocukların olayı gerçekleştirdiği tespit edildi.  3 çocuk da Gaziosmanpaşa’da bulunan evlerinde yakalandı. M.K, A.A. ve S.B. yaşlarının 13'ten küçük olması nedeniyle işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. 

 

Kaynak: DHA

TikTok İstanbul bayrampaşa