Tiktok fenomeni çocuk tacizinden gözaltına alındı! "Beni tanımadın mı, geçen size geldim ya"

Tiktok fenomeni çocuk tacizinden gözaltına alındı! "Beni tanımadın mı, geçen size geldim ya"

Tiktok'ta yayın yapan ve binlerce çocuk takipçisi bulunan fenomen, çocuk tacizi suçlamasıyla gözaltına alındı. Şahsın gece geç saatlerde reşit olmayan kız çocuklarını canlı yayına alıp sohbetler ettiği ortaya çıktı.

Tiktok üzerinden açtığı canlı yayınlarla ve paylaştığı +18 videolarla gündeme gelen F. A. skandal iddiaların ardından gözaltına alındı.

8 ile 13 yaş grubunda binlerce çocuğun takip ettiği F. A. tepkilerin ve çıkan haberlerin ardından mercek altına alındı ve ekipler harekete geçti.

TV100'ün haberine göre şahsın sosyal medya hesabından kayıt altına alınan canlı yayınlardan birinde küçük bir kız çocuğunun şahsa "Beni tanımadın mı, geçen size geldim ya" dediği duyuldu. Bu videoların devamında canlı yayına katılan kız çocukları kendi ailelerine de tepki göstererek ısrarla o yayınlarda kalacaklarını söylediler.

CİMER'E DE ŞİKAYET EDİLMİŞ

Tokat Erbaa ilçesinde yaşadığı bilinen F.A. isimli şahsın, daha önce de küçük çocuklarla yaptığı yayınlardan rahatsız olanlar CİMER üzerinden şikayet oluşturdu. Bazı kız çocuklarıyla DM'den özel mesajlaşma yoluyla konuştuğu iddia edilen bu şahıs, kendi paylaşımlarında da profil fotoğrafı olmayan ve mikrofonu kapatanları yayından atacağını beyan etti.

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyadaki şikayetler sonrası adli merciler de harekete geçtiler. Gelen son bilgiye göre, binlerce çocuk takipçisi olan emekli Uzman Çavuş F.A.'nın Erbaa’da gözaltına alındığı bildirildi. Şahsın dijital materyallarıne de el konularak incelemeye alındığı bilgisine ulaşıldı.