TEM otoyolunda kaza feci kaza! 2 ölü, 5 yaralı

TEM otoyolunda kaza feci kaza! 2 ölü, 5 yaralı

Anadolu TEM Otoyolu Sakarya geçişinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Sabah saatlerinde Anadolu TEM Otoyolu Hendek ilçesi mevkiinde Ankara istikametinde, edinilen bilgiye göre, Murat Arıkan idaresindeki otomobil otoyol üzerinde arıza yaptı. 

Arıza yapan aracı çekmek için olay yerine İ.A. idaresindeki oto kurtarıcı geldi. Bu esnada otomobilinin çekilmesi için otoyol üzerinde bekleyen Murat Arıkan’a, Nefes Rüzgar Efe idaresindeki araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan araca ise aynı istikamette seyir halinde olan Y.T. idaresindeki cip çarptı.

 

TEM otoyolunda kaza feci kaza! 2 ölü, 5 yaralı - Resim : 1

Kazada, otomobil sürücüsü Murat Arıkan hayatını kaybederken, çekici sürücüsü İ.A. ise yaralandı. Meydana gelen kaza sonrası aracından inen Nefes Rüzgar Efe’ye de plakası henüz öğrenilemeyen TIR çarparak olay yerinden kaçtı. Tırın çarptığı Rüzgar Efe de olay yerinde hayatını kaybederken, kayıplara karışan TIR sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Sürücü Murat Arıkan ve Nefes Rüzgar Efe isimli 2 kişinin hayatını kaybettiği, İ.A., M.T., M.İ.D., Y.T. ve ismi henüz öğrenilemeyen toplam 5 kişinin ise yaralandı kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İHA 

TEM kaza