Taziye evinde dehşet saçan kocadan kan donduran mesaj!

Taziye evinde dehşet saçan kocadan kan donduran mesaj!

Aydın'ın Efeler ilçesinde, taziye evinde boşanma aşamasındaki eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Tuncay Ardıç'ı bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı Gökhan Coşkun, sosyal medya hesabından ailesine mesaj yolladı.

Olay dün Kardeşköy Mahallesi'nde yaşanmıştı. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşayan Gökhan Coşkun, eşi Fatma Çoşkun'nun annesinin vefatı dolayısıyla taziye evine gitti. Burada, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Tuncay Ardıç'la (28) karşılaşan Gökhan Coşkun, Ardıç'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ardıç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tuncay Ardıç'ı bıçaklayarak öldüren Gökhan Coşkun, dün gece sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak eşini ne kadar çok sevdiğini söyledi. Zanlı Gökhan Coşkun sosyal medya hesabından, "Canlarım sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun. Elbet bu kötü günler bitecek. Sizi mutlaka bulacağım. Güzel gözlüm oğlumla kızıma iyi bak. Şimdi seni ne kadar çok sevdiğimi anlamışsındır. Canım ailem sizi de çok seviyorum, Allah'a emanet olun" sözleri ile paylaşımda bulundu.

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Her yerde aranan Gökhan Coşkun, bugün Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na gidip, teslim oldu. Gökhan Coşkun, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Taziye evinde dehşet saçan kocadan kan donduran mesaj! - Resim : 1

İHA-DHA

Aydın cinayet