Tatil için geldiği plajda çöpleri gören gurbetçi isyan etti: "Bunu yapan vatan hainidir"

İHA
Alanya gurbetçiler

Almanya'dan tatil için Antalya'nın Alana ilçesindeki plajına gelen gurbetçi bir vatandaş, yerlere atılan çöpleri görünce adete isyan etti.

Plaj işletmecileri ve diğer vatandaşlarla birlikte çöpleri toplayan gurbetçi, "Siz atmaya devam edin, senede bir kere gelir temizleriz. Sizlerden de özür dilerim ama böyle bir şey yok. Bir tane Türkiye var başka yok. Şu halimize bak" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"BUNU YAPAN VATAN HAİNİDİR"

Almanya'dan Alanya'ya tatil için gelen Çetin Bey, 2014 yılından bu yana her yıl İncekum Plajı'nı ziyaret ve plajın güzelliğinden büyük keyif aldığını belirtti. Ancak, her yıl plajda karşılaştığı manzara onu hayrete düşürdü. Çetin, plajda vatandaşların çöplerini deniz kumlarına bıraktığını ve bu durumun plajın doğal güzelliğini bozduğunu ifade ederek,

“Bunu yapan bir vatan hainidir. Bunu yurt dışında yapsalar kendilerine temizletirler, ‘Bunu buradan kaldıracaksın' derler. Ceza bile ödersin sonra o çöpü oradan kaldırırsın. Böyle bir pislik yok. Tekrardan söylüyorum siz vatan hainisiniz. Ülkemizi leş gibi yaptınız. Biz dışarıdan gelip temizliyoruz siz atmaya devam edin. Atın nasıl olsa biz temizleriz. Senede bir kere gelir temizleriz. Burası bizim, vatan bizim, belediyenin değil. Bir tane Türkiye var başka yok. Şu halimize bak” dedi.