Takla atan otomobildeki köpek sahiplerinin yanından ayrılmadı

Aksaray İstanbul Trafik kazası
Takla atan otomobildeki köpek sahiplerinin yanından ayrılmadı

Aksaray'da refüje çarpıp takla atan otomobildeki Hatice Altınparmak  yaşamını yitirdi, oğlu sürücü Murat Altınparmak ise yaralandı. Ailenin köpeği, araçta sıkışan anne ve oğlunun çıkarılması sırasında yanından ayrılmadı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu cezaevi kavşağında meydana geldi. Murat Altınparmak’ın kontrolünü yitirdiği otomobil, refüje çarpıp takla attı. Sürücü Murat Altınparmak (51) ve annesi Hatice Altınparmak (83)araçta sıkıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, anne ve oğlunu 20 dakikalık çalışmayla araçtan çıkardı. Kurtarma çalışmaları sırasında araçta bulunan ailenin köpeği, sahiplerinin yanından ayrılmadı. İtfaiye ekipleri, 112 ekiplerinin rahat çalışma yapabilmesi için köpeği uzaklaştırdı. Araçtaki kedi ile köpek itfaiye ekiplerince barınağa götürüldü.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Hatice Altınparmak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Takla atan otomobildeki köpek sahiplerinin yanından ayrılmadı - Resim : 1

Fatih'te servis minibüsü taksiye çarptı 

İstanbul Fatih'te seyir halinde olan servis minibüsünün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki taksiye çarptı. Kazanın etkisiyle taksi bariyerlere savruldu, taksi şoförü ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Fatih Kennedy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, servis minibüsünün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybedip önünde seyreden  taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle taksi önce bariyerlere daha sonra ise yol kenarında park halinde bulunan başka bir servis minibüsüne çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri taksi şoförünü sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan taksi şoförü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlatırken Kennedy Caddesi'nde trafik yoğunluğu oluştu.

 

Kaynak: DHA