Tahliye oldu, 1 gün sonra eşini ve iş arkadaşını bıçakladı

Konya
Tahliye oldu, 1 gün sonra eşini ve iş arkadaşını bıçakladı

Konya'da Bahattin Kartop, boşanma aşamasında olduğu eşi Naciye Kartop ve onun iş arkadaşı Şenol D.'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Olaydan 1 gün önce cezaevinde tahliye olduğu öğrenilen Bahattin Kartop ile olaya karışan Ahmet Kartop tutuklandı.

Olay, 5 Şubat günü saat 20.00 sıralarında, Konya'nın Ereğli ilçesinde Şinasi Mahallesi Karaman Çevre Yolu kavşağında meydana geldi. Bahattin Kartop, bisküvi fabrikasında çalışan boşanma aşamasındaki eşi Naciye Kartop'un, iş arkadaşı Şenol D. ile işten çıkıp kent merkezine geldiğini görünce takip etti. Kartop, ardından Şenol D.'nin kullandığı aracı durdurdu. Burada Bahattin Kartop, eşi Naciye Kartop ve Şenol D. arasında kavga çıktı.

Kavgaya yanındaki Ahmet Kartop, Mustafa Ö. ve Dilek A. da katıldı. Olayın büyümesi üzerine Bahattin Kartop, eşi Naciye Kartop ve Şenol D.'ye bıçakla saldırıp, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Saldırgan koca, olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekibi geldi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Konya'daki hastaneye sevk edilen 2 yaralının hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.     

SAKLANDIKLARI KARAMAN'DAKİ EVDE YAKALANDILAR

Olayın ardından şüpheli ve yaralıların Karaman bağlantısı olduğunu belirleyen polis ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada şüphelilerin, omobille Karaman'a geldiklerini ve Tabduk Emre Mahallesi 1584 Sokak'ta bulunan apart dairede saklandıklarını belirledi. Adrese yapılan baskında Bahattin Kartop ile Ahmet Kartop, Mustafa Ö. ve Dilek A. yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Ereğli ilçesinden gelen ekiplere teslim edildi.  

Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Bahattin Kartop ve Ahmet Kartop, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mustafa Ö. ve Dilek A. da adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

OLAYDAN 1 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Öte yandan ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öne süren Bahattin Kartop'un, yaklaşık 2 ay önce 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından tutuklandığı ve olaydan 1 gün önce de cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi. 

Kaynak: DHA

Konya Konya haberleri bıçaklı saldırı