Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş'a tebrik mesajları

Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş'a tebrik mesajları

Süper Lig'de kıyasıya mücadele eden Beşiktaş ligin son haftasında şampiyonluğa ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere birçok isim Beşiktaş'a tebrik mesajı yayınladı.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu Beşiktaş şampiyon olarak tamamladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik etti.

TEBRİK MESAJLARI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:

"Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nda gösterdiği başarılı performansın ardından yarışı şampiyon olarak göğüsleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü kutluyorum. Üç güzide kulübümüzün Süper Lig’in son haftasına kadar sürdürdüğü zirve mücadelesinde kazanan Türk futbolu oldu. Bu çetin mücadele sonucunda ipi göğüsleyen Beşiktaş’ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve siyah-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş’a başarılar diliyorum."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: Zorlu geçen bir sezonun ardından şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ı ve bütün Beşiktaşlıları tebrik ediyorum.

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Pandemi etkisi altında zor şartlarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve bu zorlu mücadele sonunda 2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş’ı yürekten kutluyorum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Tebrikler Beşiktaş. 2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş yönetimini, teknik heyetini, futbolcularını ve siyah-beyaz renklere gönül vermiş taraftarlarını yürekten kutluyorum.

İletişim Başkanı Altun: 2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş’ı ve Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum. Süper Lige katkı sunan tüm takımlarımızı ve futbol severleri de kutluyorum.

TBMM Başkanı Şentop: Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı, Başkan ve yöneticilerini, sezon boyunca ter döken futbolcularını, teknik direktör ve ekibini, bütün Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum.

Mili Eğitim Bakanı Selçuk: Tebrikler Beşiktaş Süper Lig 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ı futbolcusundan taraftarına, tüm teknik ekibinden yönetimine yürekten tebrik ediyor, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum.

Sağlık Bakanı Koca: Süper Lig şampiyonu belli oldu. Beşiktaş’ı ve taraftarını kutluyoruz. An itibariyle, Beşiktaş camiasının salgınla mücadelenin sıkı taraftarı olmayı sürdüreceğine inanıyorum. Sevinçleri paylaşırken riskten uzak duralım.

Bakan Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş’ı tebrik ediyor, futbolcularından taraftarına, teknik ekibinden yönetimine tüm Beşiktaş camiasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ve taraftarlarını gönülden kutluyorum. Çok çekişmeli geçen ve müthiş bir finalle neticelenen sezonda centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı gönülden tebrik ediyor, yeni sezonda hepsine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Vakfı, sosyal medya hesabından siyah-beyazlıları tebrik ederek, paylaştıkları mesajda; "Kulüpler Birliği Vakfı olarak Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğunu tebrik eder, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, İnternet sitesinde paylaştığı mesajda, "Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ı kutlarız. Kazanılan şampiyonluktan ötürü yönetim, teknik heyet, futbolcular ve tüm camiayı tebrik eder, Beşiktaş’a önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Süper Lig Beşiktaş