Sulama kanalında cesedi bulunan kadının üvey oğlu cinayeti itiraf etti: Boğarak öldürdüm

Aksaray Hayatını kaybetti Asayiş Gündem haberleri
Sulama kanalında cesedi bulunan kadının üvey oğlu cinayeti itiraf etti: Boğarak öldürdüm

Aksaray'da dün gece saatlerinde sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şengül Keleş'in, ölümüyle ilgili şüphe üzerine gözaltına alınan üvey oğlu Özgür Keleş, cinayeti itiraf etti. Keleş, üvey annesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

 Aksaray'da sulama kanalında bir kadına ait olduğu belirlenen ceset bulundu.

Laleli Mahallesi'nde bir kişinin sulama kanalında balçığa saplandığını gören vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araştırmalar sonucunda cesedin Şengül Keleş'e ait olduğu belirlendi.

ÜVEY OĞLU CİNAYETİ İTİRAF ETTİ: BOĞARAK ÖLDÜRDÜM 

Aksaray'da sulama kanalında ölü olarak bulunan Şengül Keleş'in, ölümüyle ilgili şüphe üzerine gözaltına alınan üvey oğlu Özgür Keleş, cinayeti itiraf etti. Şengül Keleş'i boğarak öldürdüğünü belirten Özgür Keleş, ifadesinde, "Şengül Keleş'i, evin önünde araç içinde boğarak öldürdükten sonra sulama kanalına götürüp attım." dedi.

Aksaray kadın cesedi bulundu

Şengül Keleş'in, Özgür Keleş'den sürekli şiddet gördüğü ve bu nedenle de zaman zaman hastaneye tedavi için başvurduğu, gördüğü şiddet nedeniyle de 6 ay önce evi terk edip, boşanma kararı aldığı belirtildi.

Keleş'in gözaltına alınan boşanma aşamasındaki ikinci evliliğini yaptığı eşi Yavuz Keleş ve Özgür Keleş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: AA

Aksaray hayatını kaybetti asayiş haberleri