Sosyal medyada gündem olan kiralık ev ilanı! Bir oda birazcık mutfak...

Kiracı Gündem haberleri

İstanbul Şişli'de 4 bin TL'ye kiralık ev ilanı görenleri şaşırtıyor. Fiyatı ile kiralık ev arayanları cezbeden o daireyi Haber Global Özel Haberler Şefi Ali Çiçek sizler için görüntüledi.

İlan sosyal medyayı salladı. Ev adı altında ilana konulan bu harabeye 4 bin lira kira istendi. Duruma, evin emlakçısı Murat Buyuran bile şaştı kaldı.

Kullanım alanı 15 metrekare civarı. Görüntüsü bir evden çok bir harabeyi andırıyor. Banyo ve tuvalet 5 metrekarelik alanda iç içe.15 metrekare içinde biraz da mutfak var. Sosyal medyayı sallayan bu ilan Haber Global ekibi tarafından görüntülendi.

EV DEĞİL RESMEN HARABE AMA 4 BİN TL

Şişli Feriköy'de bir internet sitesinde yer bulan bu ilan yalnızca 15 metrekarelik içini görenler ise şaşıp kaldı. Çünkü ilan için istenilen ücrette oldukça fazla.

İstanbul' Şişli'deki bu ev görenleri hayrete düşürürken sosyal medyada da gündeme düştü.

Ev adı altında adeta bir harabeyi andıran yere aylık kira bedeli olarak 4 bin TL istendi.

Şişli Feriköy'deki evde bir oda, bir banyo ve az bir şey mutfak olduğunu gösteren emlakçı, mutfakta sadece musluk olduğunu söyledi.

HARABEYE 4 BİN TL

Evin kullanım alanı ise sadece 15 metrekare ve görüntüsü inşaat harabelerini andırıyor. Hatta aynı yerde mutfak, salon ve banyo aynı alanda bulunuyor.

Bu ilanı gören sosyal medya kullanıcıları da ilana oldukça tepki gösterdi. 

Haber Global ekibi de gündem olan Şişli Feriköy'deki kiralık harabe evi görüntüledi. İşte o evin şaşırtan görüntüsü ve diğer detaylar...

 

Kaynak: Haber Global TV