Sosyal medyada büyük tepki çeken kadına şiddet görüntüleri

Sosyal medyada paylaşılan ve Muğla'nın Marmaris ilçesinde çekildiği belirtilen görüntüde, bir erkek, sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadına acımasızca şiddet uyguluyor.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde isminin Engin C. olduğu belirtilen bir kişinin, sevgilisi olduğu belirtilen Beste Ö. isimli genç kadına uyguladığı şiddet kameralara yansıdı.

Güvenlik kamerası tarafından 3 ay önce kaydedilen şiddet görüntüsü sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde isminin Engin C. Olduğu belirtilen erkeğin, sevgilisi olduğu iddia edilen bir genç kadına şiddet uyguladığı görülüyor.

UZAKLAŞTIRMA KARARINI İHLAL ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ayrıntıları ortaya çıktı. AA'nın aktardığına göre, şiddet olayından sonra savcılığa giden Beste Ö.'nün daha sonra şikayetini geri çektiği belirtildi. Beste Ö.'nün tekrar şikayetçi olunca, Engin C. hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldığı anlaşıldı, saldırgan Engin C.'nin bu kararı ihlalden 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi. 

Sosyal medyada büyük tepki çeken kadına şiddet görüntüleri - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

İddiaya göre Beste Ö. ilişkileri süresince sık sık darp edildi. Ailesiyle birlikte yaşayan genç kız, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Görüntülerinin yayınlanmasının ardından  Engin C., sosyal medya hesabından "Vurma sebebim yemek yerken üstüme tuzluk ve bardağı fırlatıp, küfür etmesiydi. Haklı olduğum için şikayet etmedi. 1 sene benle yaşamaya devam ettikten sonra ayrılmak istediğim zaman videoyu kırpıp, beni ifşa ve linç etmeye çalıştı. Herkes neyin ne olduğunu görsün" iddiasında bulundu.

Engin C. yaptığı açıklamada, Beste Ö.'nün iddialarının gerçek olmadığını ve avukatı aracılığıyla haklarını yasal yollardan arayacağını bildirdi.

Görüntülerde yemek yedikleri sırada Engin C.'nin genç kadının yüzüne bir şeyler fırlattığı ardından ise darp etmeye başladığı görülüyor. Devamında ise Engin C. genç kadına bağırarak bir şeyler söylerken genç kadının kendisini korumaya çalıştığı görüntülere yansıyor.

Sosyal medyada büyük tepki çeken kadına şiddet görüntüleri - Resim : 3

Tepki çeken görüntüler sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Şahsın tutuklanması çağrısı da yapılıyor.

Sosyal medyada büyük tepki çeken kadına şiddet görüntüleri - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

engin ceylan muğla Marmaris kadına şiddet