Zeytinliğe getirilen gübrenin içinden kadın cesedi çıkmıştı! Korkunç olayda flaş gelişme

Gündem haberleri son dakika İstanbul

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde zeytinliğe getirilen hayvan gübresinin içinden çıkan cesedin, Suriye uyruklu bir kadına ait olduğu tespit edildi. Kadının 2 ay önce öldürüldüğü belirlenirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Son Dakika Haberi... Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde oturan B.S.’nin siparişi üzerine zeytin bahçesine hayvan gübresi getirildi. B.S. ağaçların köklerine atmak için kepçeyle gübreyi taşırken, ceset buldu. İhbar üzerine zeytinliğe jandarma ekipleri sevk edildi. Tanınmayacak halde olan ceset, yapılan incelemenin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede cesedin 30’lu yaşlarda, Suriye uyruklu evli bir kadına ait olduğu tespit edildi.

Zeytinliğe getirilen gübrenin içinden kadın cesedi çıkmıştı! Korkunç olayda flaş gelişme - Resim : 1

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında Bursa’da 4 kişiyi gözaltına aldı. Gübrenin temin edildiği çiftliğin sahibi de ifadesine başvurulmak üzere Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Zeytinliğe getirilen gübrenin içinden kadın cesedi çıkmıştı! Korkunç olayda flaş gelişme - Resim : 2

Cinayetin 2 ay önce işlendiği, gözaltına alınan şüphelilerin ve ölen kadının kimliğinin soruşturmanın güvenliği açısında açıklanmadığı ve gözaltı sayısının artacağı belirtildi. 

CESEDİ BULAN ÇİFTÇİDEN İLK AÇIKLAMA

Kadın cesedini bulan çiftçi Buğra Sert, gazetecilere, gübreyi Orhangazi'deki çiftlikten aldığını söyledi.

Gübrenin, kamyonla getirilerek bahçeye döküldüğünü belirten Sert, şöyle konuştu:

"Traktörle gübreyi dağıtmaya başladım. Sağ tarafı bitirdim. Bir şey gördüğümü fark ettim. Traktöre bağlı kepçeyle gübreyi kaldırdım, ceset meydana çıktı. Sonra panik olduk, hemen ekiplere haber verdik. Jandarma ve savcı geldi, olay meydana çıktı. Gübreyi Orhangazi’den aldık, her sene aynı kişiden gübre alırız. Zeytin hasadı bittikten sonra gübre sezonu başlar. "

 

Kaynak: DHA

Bursa Orhangazi Gündem haberleri Zeytinlik