Son Dakika! Yağmur Sönmez cinayetinde şok mesaj ortaya çıktı: İntihar yetmez fişek farkını ben vereyim onu da vur

Gündem haberleri İstanbul bakırköy
Son Dakika! Yağmur Sönmez cinayetinde şok mesaj ortaya çıktı: İntihar yetmez fişek farkını ben vereyim onu da vur

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M. B'nin dehşet yaratan eyleminin arkasında şok mesaj ortaya çıktı.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi eski kız arkadaşı Yağmur Sönmez'i AVM otoparkında tüfekle öldürdükten sonra intihar eden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin oğlu M.B'nin Türkiye'yi sarsan eyleminin perde arkasından şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Genç adamın intihar ve cinayetinde kendisine gelen bazı mesajlarla dolduruşa geldiği belirlendi. Mesajlarda sadece intihar etmesinin anlamsız olacağı Yağmur'u da öldürmesi gerektiği yazıyordu.

YAĞMUR SÖNMEZ'İ ÖLDÜRMESİ İÇİN ARKADAŞINDAN MESAJ

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, M.B.'nin çocukluk arkadaşı 21 yaşındaki H.İ'nin genç adama, 'Sen daha önce de 17'inci kata çıkıp aşağıya inmedin mi?', 'Sen neden onu da öldürmüyorsun. Sen kendini öldürdükten sonra etrafta benim için kendini öldürdü diye hava atacak', 'Fişek parasını ben veririm. Sen yeter ki o cesareti göster' tarzında cesaret ve teşvik edici mesajlar attığı ortaya çıktı.

yağmur sönmez cinayeti

Kaynak: Haber Global TV

yağmur sönmez cinayeti avm otoparkı