Trabzon ve Malatya'dan kaza haberleri: 5'i ağır çok sayıda yaralı

Gündem haberleri Malatya
Trabzon ve Malatya'dan kaza haberleri: 5'i ağır çok sayıda yaralı

Malatya’da sürücüsünün kontrolünde çıkan hafif ticari araç şarampole uçtu. Feci kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Trabzon'daki trafik kazasında da 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Malatya'daki kaza, 12.30 sularında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi’nde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Şehir Mezarlığı Kuzey kuşak çevre yolu üzerinde seyir halinde olan N.M. (43) idaresindeki hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Can pazarının yaşandığı feci kazada sürücü ile birlikte H. M. (36), B.M. (13), E.M. (7), R.G. (34), E.K. (27) yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan H.M. İle E.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Trabzon ve Malatya'dan kaza haberleri: 5'i ağır çok sayıda yaralı - Resim : 1

TRABZON'DA KAZA: 3'Ü AĞIR 5 YARALI

Trabzon'un Çaykara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 3’ü ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Uzungöl’e gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen tur minibüsü ile Çaykara istikametinden gelmekte olan kamyonet, Çaykara-Dernekpazarı karayolu Ulucami yol ayırımında kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar, 112'ye ihbarda bulunurken, kaza yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, minibüste sıkışan yolcuları çıkartırken, sağlık ekipleri, ambulansla 3'ü ağır olmak üzere yaralanan 5 kişiyi Of ve Trabzon’daki hastanelere sevk etti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Trabzon ve Malatya'dan kaza haberleri: 5'i ağır çok sayıda yaralı - Resim : 2

Kaynak: İHA

malatya Malatya haberleri trafik kazası  Yeşilyurt ilçesi