Sivas'ta tır ile minibüs çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Gündem haberleri Sivas son dakika haber son dakika

Sivas'ın Ulaş ilçesi ile Kangal İlçesi arasında bulunan Yağdonduran geçidinde ilçe servis aracı ile tırın çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin isimleri belli oldu.

Edinilen bilgilere göre; Sivas'ın Ulaş ilçesi ile Kangal İlçesi arasında bulunan Yağdonduran geçidinde, yağmur nedeniyle tırın dorsesinin kayarak servis aracına çarpması sonucu 4 kişi ölmüş 1’i ağır 3 kişi yaralanmıştı. Servis aracı sürücüsü Muammer Biçil serviste bulunan Yılmaz Akpınar, İhsan Mahti ve Mehmet Açıkgöz hayatını kaybederken tır sürücüsü E.K. ve servis aracı içerisinde bulunan M.C. yaralanmış Metin Güler ise ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Metin Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Güler’in hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 5’e yükseldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, “Bu sabah saat 9 sıralarında Sivas Kangal yolu üzerinde Ulaş ilçemize yakın bir bölgede Yağdonduran mevkinde meydana gelen trafik kazasında maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3 vatandaşımızda yaralı durumda. Bunlardan birisinin durumu kritik. Diğerleri ise hafif yaralı. Kazanı tırdaki dorsenin kayması ve yolcu minibüsünün üzerine devrilmesiyle neticesinde meydana geldiğini tahmin ediyoruz. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

 Sivas'ta tır ile minibüs çarpıştı: Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Edinilen bilgilere göre; Sivas'ın Ulaş ilçesi ile Kangal İlçesi arasında bulunan Yağdonduran geçidinde ilçe servis aracı ile tırın çarpışması sonucu 4 kişi öldü 1’ağır 3 kişi ise yaralandı. Kazada ölenlerin isimleri belli oldu. Servis aracı sürücüsü Muhammed Biçil serviste bulunan Mehmet Açıkgöz, İhsan Mahdi ve Yılmaz Akpınar hayatını kaybederken tır sürücüsü E.K. ve servis aracı içerisinde bulunan M.G. ve M.C. ise yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak: Ajanslar

son dakika Sivas son dakika Gündem haberleri sivas kaza