Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü

Sivas'ın Gölova ilçesinde meydana gelen ve iki aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 9 kişi yaşamını yitirdi. Sivas Valisi Salih Ayhan, kazaya ilişkin Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

Sivas’ın Gölova ilçesindeki kaza saat 10.15 sıralarında Erzincan D 100 Karayolu’nun Sivas’ın Gölova ilçesi mevkisinde meydana geldi. Hafif ticari araç otomobille kafa kafaya çarpıştı, kazada 3’ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada Rabia Görünüş (28), Özgür Görünüş (31), Ali Görünüş (1), Burak Efe Dündar (10), Gökmen Dündar (36), Hamza Çelik (62), Edanur Çelik (20), Necla Dündar (40) ve Hasan Çelik (75) yaşamını yitirdi. 

OTOPSİ YAPILIYOR

Sivas'taki kazada hayatını kaybeden 9 kişinin cenazesinden 6'sı Suşehri Devlet Hastanesi'nin, 3'ü ise Gölova Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Kimlik tespitinin ardından otopsi işlemlerine başlandı. Haber verilen yakınlarının da cenazeleri teslim almak üzere Suşehri ve Gölova ilçelerine hareket ettiği öğrenildi.

6 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerden Rabia Görünüş'ün, 6 aylık hamile olduğu belirtildi. Özgür-Rabia Görünüş çiftinin, 1 yaşındaki oğulları Ali Baran ile tatil için memleketleri Van'a geldikleri, dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi. 

Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü - Resim : 1

VALİ AYHAN: KAZANIN NEDENİ ŞERİT İHLALİ

Haber Global'e konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, şunları söyledi:

"İki araç kafa kafaya, birisinin şerit ihlali sonucu çarpıştı. Bir araçta 6, bir araçta 3 vatandaşımız, toplamda 9 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. Birisi 1.5, biri 5, birisi 15 yaşında 3 çocuk ve 3 erkek ile 3 kadın yaşamını yitirdi. Gerekli adli işlemler yapılıyor."

Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü - Resim : 2

Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü - Resim : 3

Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü - Resim : 4

Sivas'ın Gölova ilçesinde katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 9 ölü - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber