Ramazan ayında iftar çadırları hangi ilçelerde kurulacak? İftar ( Ramazan) çadırı kurulacak mı 2022?

Ramazan Ayı Ramazan Bayramı İstanbul son dakika
Ramazan ayında iftar çadırları hangi ilçelerde kurulacak? İftar ( Ramazan) çadırı kurulacak mı 2022?

İftar çadırı kurulacak mı? sorusunun yanıtı Ramazan ayına az bir süre kala vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere 2 senedir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle alınan tedbirler doğrultusunda çadır faaliyetleri yapılamıyordu. Peki bu sene iftar çadırı kurulacak mı?

Ramazan ayı için geri sayım sürerken günün en çok araştırılan konuları arasında iftar çadırı yer alıyor. İftar çadırı kurulacak mı? Ramazan ayında iftar çadırları hangi ilçelerde kurulacak? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detayları sizler için derledik.

İFTAR ÇADIRI KURULACAK MI 2022?

Geçtiğimiz yıllarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iftar çadırlarının kurulması yasaklanmıştı. Pandemi önlemlerinin gevşetilmesinin ardından iftar çadırlarının da önü açılmış oldu.

RAMAZAN AYINDA İFTAR ÇADIRLARI HANGİ İLÇELERDE KURULACAK?

İstanbul'da şu an için Güngören Belediyesi iftar çadırı kuracağını açıkladı. Söz konusu konuya yönelik belediyelerin resmi sosyal medya hesaplarını ve internet sitelerinden yaptıkları yazılı açıklamaları takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

RAMAZAN AYI İMSAKİYESİ 2022

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul ramazan bayramı son dakika Ramazan Ayı