Bahçeli'den Özgür Özel ve Yılmaz Büyükerşen'e çok sert tepki

Haberglobal.com.tr
Gündem haberleri son dakika MHP Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada "Özgür bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz hele bir de sağlıklı olan açık çay olursa daha çok severiz. Demli çayda dem altta olmalıdır" dedi. Bahçeli Büyükerşen'in Osmanlı sözlerine de tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları: 

"ARAMIZDAN DEVŞİRDİKLERİYLE KARŞIMIZA GEÇTİLER HESAPLARI TUTMADI"

55. yıl dönümü münasebeti nedeniyle Ankara'daki toplantımız muhteşem bir havada geçti. Dava arkadaşlarımın heyecanı göz kamaştırdı. Hepinizden Allah razı olsun. 55 yıl inanç ve iradedir, şereftir, şehadettir. İhanetlerle yolumuzu kesmeye çalıştılar, aramızdan devşirdikleriyle karşımıza geçtiler hesapları tutmadı. Bu dava dualıdır. Hiçbir ihanete boyun eğmeyeceğiz. Ülkücü doğduk, yaşadık, ecel kapımızı çaldığında ülkücü olarak öleceğiz. 

ALPER GEZERAVCI'YA ÖVGÜ

Alper Gezeravcı kardeşimizle övünmemiz millet olma halinin mümtaz bir sonucudur. Gezeravcı kardeşimize "Vatanına hoş geldin" diyorum. Artık Uzaya da Türkçe bakmanın zamanı gelmiştir. Bugünün yağlı boyası yarının paha biçilmez tablosudur. Türkçülük; Türk Milletini yükseltmekse kimse bunu durduramaz. Ülkesini küçük gören ve aşağılayanları hayatımızdan çıkaralım. Başarmanın sınırı mücadelenin sonu yoktur. Gelecek Türkiye'nindir.

MUHALEFETE TEPKİ

İçe kapanıp birbirimize düşersek, çağın gelişmelerini yorumlamakta geç kalırsak ağır bedeller ödenmemiz kaçınılmazdır. İçi dışı fitne kazanı gibi kaynayan zihniyet de budur. Muhalefet partilerinin bu akıntıya kapılmaları bize göre çarpıcı göstergesidir. Ne CHP'nin ne de silik gölge gibi duran partiler siyasi iflas bayrağını çekti. 

ÖZGÜR ÖZEL'E DEMLİ ÇAY YANITI

Muhalefet iflas bayrağını çekti. Ne CHP'nin ne de silik muhalefet partilerinin vizyonu ülkemizin geleceğiyle örtüşmemektedir. Özgür bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz açık olursa daha çok severiz. Özgür bey ayakkabı mağazası gibisiniz. Özgür bey canın demli çay mı çekiyor senin için de çay ayıralım demi çaydan başka maksatla isteyeceksen söylediğimiz sözlere alınma. Demlenmiş, dejenere olmuş siyasete 'hayır' diyoruz.

"KILIÇDAROĞLU'NUN AHI TUTACAK"

31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir. Saklı gerçekler kirli ilişki ağları dikkatten kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. DEM’in ayak oyunları hiçbir işe yaramayacaktır. Demlenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur. 31 Mart seçimlerinde hepsinin foyası ortaya çıkacak, sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak.

BÜYÜKERŞEN'E: "YAŞINDAN BAŞINDAN DA MI UTANMADIN"

Büyükerşen'in sözleri CHP'nin özetidir. 'Bu parti nasıl adam olacak' diyen Büyükerşen esasen haklıdır. CHP'nin adam olabilmesi asla ve kata mümkün değildir.

Bir Haçlı kafasıdır. Osmanlı İmparatorluğu devletin adıdır. Milletin adı da Türk'tür. Türklüğe karşı 1000 yıllık sinmiş kin ve nefret bugünkü CHP yönetimini görünce yeniden doğrulmuştur.

Kapanmamış defterlerin, silinmemiş nefretlerin hesabıdır. Bugün bunun taşeronun demlenmiş CHP'dir, Büyükerşen maşasıdır. Eskişehirli vatandaşlarım böylesi kötü ve köhne zihniyeti hak etmiyor. Büyükerşen'in aklında ne varsa diline yansımıştır. 'Yazıklar olsun' diyorum. Yaşından başından da mı utanmadın.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MISIR ZİYARETİ

Sayın Cumhurbaşkanı yarın 12 yıl sonra Mısır'a gidiyor. Türkiye ile Mısır'ın çözemeyeceği bir sorun yok. İsrail'in katliamına Mısır da karşı çıkıyor Türkiye de. Buzların erimesi iki ülkenin de gücüne güç katacaktır.