Son Dakika! Kırşehir'de bir binada doğalgaz patlaması!

Kırşehir Gündem haberleri son dakika

Kırşehir ile Yozgat sınırındaki Yerköy ilçesinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 2 katlı müstakil bina çöktü, enkaz altında kalan 4 kişi sağ çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yozgat’ın Yerköy İlçesi ile Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesi sınırında bulunan Gültepe Mahallesi'nde İhsan Yorulmaz’a ait müstakil binada meydana geldi.

Son Dakika! Kırşehir'de bir binada doğalgaz patlaması! - Resim : 1

Doğalgaz sıkışmasının neden olduğu düşünülen patlama binanın çökmesine neden oldu. Dört aile bireyi enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalanlar AFAD’ın çalışması ile sağ olarak çıkartılıp yakın hastanelere sevk edildi.

“PATLAMAYA DOĞAL GAZ SIKIŞMASININ NEDEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Vali Polat olay yerinde yaptığı açıklamada, “Patlamanın doğal gaz sıkışmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Arkadaşlarımız inceliyorlar. Asıl neden raporlardan sonra ortaya çıkacak. Şükür herhangi bir can kaybımız yoktur. İki vatandaşımız zaten kendi imkanlarıyla çıkmıştır. Çocuğumuz da az önce çıkartıldı. Sağlık durumları iyi. Rabbimiz büyüğünden korusun. Devletimizin tüm ekip ve kurumları buradadır. Şu an için bir sıkıntı yoktur. Tekrar ekiplerimize teşekkür edip vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum” dedi.

 

Kaynak: İHA

Kırşehir çiçekdağı doğalgaz patlama son dakika