"Karımdan boşanmadan seninle de olurum" demişti! Saplantılı savcı hakkında flaş gelişme

Gündem haberleri Ankara İstanbul
"Karımdan boşanmadan seninle de olurum" demişti! Saplantılı savcı hakkında flaş gelişme

Antalya Manavgat'ta görevli Cumhuriyet Savcısı A.K., Beyşehir'de görev yapan bir kişiye aşık olmuş ve evini basmıştı. Yaşanan bu olay üzerine jet hızıyla harekete geçen Hakimler ve Savcılar Kurulu, Cumhuriyet Savcısı A.K.'nin açığa alınmasına karar verdi.

Antalya Manavgat'ta görevli Cumhuriyet Savcısı A.K, sosyal medyada sahte hesaplar açarak bir başka Cumhuriyet Savcısına aşk mesajları attı. Ancak bu kişi önemsiz klasörüne düşen bu mesajları görmedi.

Geçtiğimiz günlerde erken saatte eşinin aracıyla Manavgat'tan Beyşehir'e giden A.K, kadının apartmanına girdi ve savcının dairesini öğrenip zile bastı. Mağdur, kapıyı açar açmaz içeri giren A.K. "Seni istiyorum, sen çok güzelsin" dedi. Mağdur "Ben seni görmedim bile ne istiyorsun" dedi ve evinden çıkmasını istedi. Reddedildiğine ikna olmayan A.K. "İnanmıyorum sana, beni istemediğine yemin et" deyip Kuran'a el basmasını istedi. A.K'nin bir an evvel gitmesi için mağdur defalarca Kur'an'a el bastı.

"HAKKINI HELAL ET..."

"Beni istemiyor musun?" diye tekrar soran A.K, olumsuz yanıt alınca "Ben zaten karımı seviyorum, karımdan boşanmadan senle de olurum diye düşünmüştüm. Hakkını helal et" diyerek evden çıktı.

Yaşanan olay sonrası Cumhuriyet Savcısı kadın, meslektaşından şikâyetçi oldu.

KOMŞUSU TEŞHİS ETTİ

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada kadın savcının komşusu A.K'yi teşhis etti. Soruşturma dosyası A.K'nin Antalya'da görevli olması nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

JET HIZIYLA AÇIĞA ALINDI

Yaşanan garip olay sonrası Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) da harekete geçti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın oluruyla Cumhuriyet Savcısı A.K. hakkında inceleme ve soruşturma izni verildi.
HSK Teftiş Kurulu müfettişlerince yapılan inceleme sonucu rapor oluşturuldu.
Hakimler ve Savcılar Kurulu 2. Dairesi, jet hızıyla toplanarak takıntılı savcının açığa alınmasına karar verdi.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haber Global TV

Antalya Manavgat son dakika Gündem haberleri