31 Ocak hava durumu... Meteoroloji uyardı, bugün yağış var!

31 Ocak hava durumu... Meteoroloji uyardı, bugün yağış var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege dışında kalan bütün bölgelerimizin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Bolu, Malatya ve Elazığ'ın güneyi, Tokat, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Van'ın güneyi, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi'nin çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova çevrelerinin yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 2°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 5°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

ANTALYA 9°C, 17°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA -1°C, 4°C

Çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

BOLU -2°C, 2°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

TRABZON 5°C, 7°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ 3°C, 8°C

Çok bulutlu ve aralıklı karla karışık yağmur ve zamanla yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP 5°C, 7°C

Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Son dakika haberi son dakika 31 Ocak hava durumu meteoroloji