Eski bakandan acı haber! Havuzda boğularak hayatını kaybetti

Gündem haberleri son dakika

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, hayatını kaybetti.

Son dakika haberi... Eski Bakan Kutbettin Arzu, Yalova’nın Termal ilçesindeki TBMM Misafirhanesindeki havuzda boğuldu.

Kutbettin Arzu’nun havuzda yüzerken kalp krizi geçirdiği bu nedenle boğulduğu öğrenildi. Arzu, yapılan ilk yardım müdahalesine tepki vermeyerek hayatını kaybetti.

Eski Bakan Kutbettin Arzu’nun naaşı, savcılığın incelemesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılacak.

Valilikten açıklama

Yalova Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı, 23. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Sayın Kutbettin Arzu konaklamış olduğu Yalova İli Termal İlçesi T.B.M.M. Termal tesislerinde girmiş olduğu havuzda kalp krizi geçirmiştir. Olay yerine ulaşan 112 ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Eski bakandan acı haber! Havuzda boğularak hayatını kaybetti - Resim : 1

Arzu, memleketi Diyarbakır’da son yolculuğuna uğurlandı

Kutbettin Arzu’nun cenazesi Diyarbakır Havalimanı’na getirildi. Arzu için havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

Törene, Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ertan Atalar, AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, eski AK Parti Milletvekilleri Mehdi Eker ile Ebubekir Bal, yakınları ve partililer katıldı.

Merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Arzu’nun cenazesi, Çınar ilçesi İkizkozluk Aile Mezarlığı’nda defnedilmek üzere götürüldü.

 

Kaynak: Haber Global TV

Gündem haberleri son dakika