Son dakika... Çanakkale'de deprem

HABER MERKEZİ

Son dakika Çanakkale'de Ezine merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi; AFAD internet sitesinden elde edilen verilere göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 17.39'da meydana gelen depremin derinliği 10.23 kilometre olarak ölçüldü. 

ÇANAKKALE VALİSİ: "İNTİKAL EDEN OLUMSUZLUK BULUNMUYOR"

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Ezine merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını belirterek, "Ekiplerimiz sahada tarama faaliyetlerine devam etmektedir" dedi.

Atama sonrası bugün Çanakkale'de göreve başlayan Ömer Taraman, "Ezine merkezli 4.7 şiddetindeki deprem nedeniyle şu ana kadar intikal eden her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Ekiplerimiz sahada olup, tarama faaliyetleri devam etmektedir. Deprem merkezinden başlamak üzere, taramalarımız mutad olarak yürütülüyor. AFAD Başkanlığımızın planları doğrultusunda. Şu ana kadar yapılan taramalarda olumsuzlukla karşılaşılmadı.
Çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Çanakkale ilimizin Ezine ilçesinde saat 17.39'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Çanakkale Ezine’de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarları tek tek değerlendiriyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.

Son dakika... Çanakkale'de deprem - Resim : 1