Son Dakika! Bağcılar'da plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı

Gündem haberleri İstanbul son dakika
Son Dakika! Bağcılar'da plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı

Bağcılar'da plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Camiyolu Caddesi üzerindeki bir plastik poşet üretim fabrikasında saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle fabrikadan yoğun duman çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı sırada içeride çalışan işçiler, kendilerini can havliyle dışarı attı. 3 işçi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen işçilere sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada büyük çapta hasar oluştu. Öte yandan yangını söndürme çalışmaları da havadan görüntülendi.

Saffet Süzen esnaf ise olay anını anlatarak, "Aşağıdaydık. Telefon geldi bize. Biz koşarak geldik. Tam olayı bilmiyorum ben. Çok şükür son söndürüldü. Paydos saatine denk geldi. Şükür bir şey olmadı" dedi.

BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI'NDAN YANGIN AÇIKLAMASI

Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.40’ta ilçemiz 15 Temmuz Mahallesi Cami Yolu caddesindeki geri dönüşüm malzemeleri toplayan fabrikanın deposunda yangın çıkmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilerek yangın söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Çıkan yangında herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Dumandan etkilenen 5 fabrika çalışanı sağlık ekiplerimizce ayakta tedavi edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Bağcılar son dakika Gündem haberleri İstanbul son dakika