Sokak ortasında dehşet! Husumetlilerine kurşun yağdırdı: 2 kişi hayatını kaybetti

İHA
Gündem haberleri Ağrı Silahlı saldırı haberleri
Sokak ortasında dehşet! Husumetlilerine kurşun yağdırdı: 2 kişi hayatını kaybetti

Ağrı'da öğleden sonra saatlerinde bir saldırgan, sokakta tartıştığı husumetlilerine kurşun yağdırdı. Korkunç olayda 2 kişi can verdi. Saldırgan, olay yerine gelen polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Ağrı'da bir kişi sokak ortasında tartıştığı husumetlilerine tabancayla ateş etti. Olayda 2 kişi öldü, saldırgan yakalandı.

Ağrı'da P.Ş., sokakta tartıştığı husumetlileri F.B. ve D.A.'yı tabancayla vurdu. Olayda F.B. yaşamını yitirirken, D.A. hastaneye kaldırıldı, kaçan P.Ş. ise polis ekiplerince yakalandı. 

Olay, saat 16.00 sıralarında Abide Mahallesi 634 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan P.Ş. ile F.B. ve D.A., sokakta karşılaşıp tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine P.Ş., yanında bulunan tabancayla F.B. ve D.A.'ya ateş etti. F.B. olay yerinde yaşamını yitirirken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Ağır yaralanan D.A. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. D.A da kaldırıldığı hastanede can verdi. F.B.'nin cansız bedeni ise savcılık ve polisin incelemesinin ardından morga götürüldü.

Olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi P.Ş., polisin yaptığı çalışma sonucunda kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. 

P.Ş.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.