Skandal anlar: Yavru kedileri beslediği için dövüldü

İHA
Kartal Kedi

İstanbul Kartal'da bir kişi, sokak hayvanlarını beslediği gerekçesiyle bir aile tarafından kafasına demir bir cisimle vurularak darp edildi.

Olay, geçen Pazar Kartal Topselvi Mahallesi Pelit Sokak'ta saat 18.30 civarında meydana geldi. Emin Ünal (46) iddiaya göre, her gün düzenli olarak beslediği sokak hayvanlarını beslemek için evden çıktı. Sokakta hayvanları beslerken Necati K. tepki gösterdi. Tartışma kavgaya dönüştü ve Necati K.'nın oğlu Zekayi K. ve eşi de müdahil olarak Emin Ünal'ı kafasına demir cisimlerle vurarak darp etti. Emin Ünal yaralanırken, çevredeki vatandaşlar araya girerek kavgayı sonlandırdı.

Durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ünal'ı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri darp eden aile bireylerini karakola götürdü.

BURADA BESLEME DİYEREK DÖVDÜLER 

Darp edilen Emin Ünal, "Ben evimden çıktım, mama poşeti elimdeydi. Darp edildiğim sokağa geldim. Hayvanları beslerken bahçesinden çıkan bir şahıs, 'Burada kedileri besleme, git başka bir yerde besle' diyerek sözlü tacizde bulundu. Geldi elindeki demir metalle bana vurdu. Şahısla aramızda kargaşa yaşandı. Eşi ve oğlu geldi. Hep birlikte saldırdılar, darp ettiler beni" diye konuştu.