Siyasilerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

Gündem haberleri Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Numan Kurtulmuş

Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı liderler de yayımladıkları mesajlarla kutladı...

Türk milletini bağımsızlığına kavuşturan, Anadolu'yu sonsuza dek Türk vatanı yapan büyük zaferin 101. yılı... Bu anlamlı günde siyasilerden de art arda kutlama mesajları geldi. 

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş paylaşımına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak başladı. Kurtulmuş, "Mazisi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin ebedi istiklâlini kazandığı 30 Ağustos'un 101. yıl dönümüne erişmenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

"30 AĞUSTOS YENİDEN DOĞUŞUN GÜNÜ"

"30 ağustos; vatanı, bayrağı, istikbâli, ezanı için hiç düşünmeden "ya istiklâl ya ölüm" diyen ecdadımızın kahramanlık destanı, bağımsızlık nişanesidir. 30 ağustos; bizler için vatan aşkıyla yeniden doğuşun, bu topraklarda ebediyen özgürce varoluşun günüdür. zaferimiz kutlu olsun."

Numan Kurtulmuş
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyadan yayınladığı mesajla kutladı büyük zaferin yıl dönümü...

"VATANINA CANINI SİPER ETMİŞ BİR MİLLET''

"26 ağustos günü büyük taarruz ile atılan ilk adım, vatanına canını siper etmiş bir milletin tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 ağustos günü zafere ulaşmıştır. bu kutlu mücadelenin başkomutanı büyük önderimiz mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum."

Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı

MHP lideri Devlet Bahçeli mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazileri ve şehitleri minnetle andı. Bahçeli, "kutlu zaferi asla lekeletmeyeceğiz" mesajı verdi.

''DÜN DEFETTİKLERİMİZE BUGÜN BOYUN EĞMEYECEĞİZ''

''101 yıl evvel tarihin akışını değiştiren 30 ağustos başkomutanlık meydan savaşı'nın nihai mükafatı olan kutlu zaferimizi asla lekeletmeyeceğiz, dün defettiklerimize bugün boyun eğmeyeceğiz. zaferimiz kutlu olsun, dilerim ki nice büyük zaferler müstakbelde aziz milletimizle buluşsun."

Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Kurtuluş Savaşı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesaj