Sivas'ta yıldırım isabet eden ağaç ortadan ikiye ayrıldı; vatandaş korkudan bayıldı

Sivas Gündem haberleri
Sivas'ta yıldırım isabet eden ağaç ortadan ikiye ayrıldı; vatandaş korkudan bayıldı

Sivas'ta bir kavak ağacı yıldırım isabet etmesi sonucu ortadan ikiye bölündü. Ağacın ortadan ikiye ayrıldığı esnada bölgeden geçen 57 yaşındaki Münevver Kaya korkudan bayıldı.

Sivas'ta yıldırım isabet etmesi sonucu bir ağaç ortadan ikiye ayrıldı. Yıldırım düştüğü sırada bölgeden geçen bir vatandaş şahit olduğu durum karşısında korkudan baygınlık geçirdi. 

Sivas'ta bir kavak ağacına yıldırım isabet etti. Yıldırımın düşme anına şahit olan 57 yaşındaki bir vatandaş da korkudan bayıldı.

Fatih Mahallesi 58'nci Sokak'ta bulunan bir kavak ağacına yıldırım isabet etti. Ağaç ortadan ikiyi yarılırken, bu sırada bölgeden geçen Münevver Kaya korkudan fenalaştı.

Bilgi verilmesi üzerine Kaya, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yıldırım düşen sokaktaki fırında ekmek pişiren Yeter Kırlangıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, sesi duyunca çok korktuğunu söyledi.

"BEMBEYAZ IŞIĞIN İÇİNDE KALDIM, ARKAMI DÖNDÜĞÜMDE KADIN YERDE YATIYORDU"

Ekmek pişirdiği fırının bir anda ışık içerisinde kaldığını belirten Kırlangıç, "Bembeyaz ışığın içinde kaldım, arkamı döndüğümde kadın yerde ağacın dibinde yatıyordu. Yıldırım ağaca isabet ettiği sırada kadın yolda yürüyordu." dedi.

Mahalle sakinlerinden Ramazan Çiftçi ise yıldırım düştüğü sırada çok yüksek bir ses duyduğunu ifade etti.

"ÇOK KORKTUM HERKES EVLERİNE KAÇMAYA BAŞLADI"

Bisiklet sürdüğü sırada yıldırım düştüğünü anlatan Emircan Uma da çok korktuğunu anlattı.

Yıldırımın ağaca isabet ettiğini söyleyen Uma, "Çok korktum, herkes evlerine kaçmaya başladı. Biz buraya geldik daha sonra teyze bayılmıştı. Herkes buraya toplandı ambulansı aradılar. Polis geldi, ambulans teyzeyi aldı götürdü." diye konuştu.

 

Kaynak: AA

sivas Gündem haberleri yıldırım asayiş haberleri